Om oss

Om oss

Augustssons Beslagsindustri AB är ett familjeföretag med anor från 1946. Företaget grundades av den nuvarande ägaren Sivert Augustssons far och farbror Alvar och Sven Augustsson, med tillverkning av karbinhakar och beslag. Sivert övertog företaget 1986 och då ändrades inriktningen till enbart legotillverkning. Idag är vi strax över 40 personer som arbetar inom företaget med 4 500m² produktions- och lagerlokal till vårt förfogande.

Vi svarvar, fräser, kapar, stansar och monterar. Vår stora specialitet är att jobba i aluminium, men vi har även lång erfarenhet av järn, rostfritt, plast och mässing. Vår andra stora styrka är en gedigen erfarenhet av kundunik montering och packning med avrop och lagerhållning. Maskinparken består även av flexibla produktionsceller som ger möjlighet att automatisera mindre serier vilket skapar kostnadseffektivitet.

Vi arbetar med stora som små kunder. Vår inställning är att även små kunder kan bli stora.
Vi samarbetar med flera olika ytbehandlare får att kunna leverera helt färdig produkt till dig som kund.
På vår Verktygsavdelning så konstruerar, designar och tillverkar vi egna fixturer, likare och verktyg. Avdelningen har också möjlighet att tillverka prototyper samt enstyckstillverkning av detaljer.