sv en

Om företaget

Augustssons Beslagsindustri AB är ett familjeföretag med anor från 1946. Företaget grundades av den nuvarande ägaren Sivert Augustssons far och farbror Alvar och Sven Augustsson, med tillverkning av karbinhakar och beslag. Sivert övertog företaget 1986 och då ändrades inriktningen till enbart legotillverkning. Idag är vi strax över 40 personer som arbetar inom företaget, med 3500m² produktions- och lagerlokal till vårt förfogande.

Vi svarvar, fräser, kapar, stansar och monterar. Vår stora specialitet är att jobba i aluminium, men vi har även lång erfarenhet av järn, rostfritt, plast och mässing. Vår andra stora styrka är en gedigen erfarenhet av kundunik montering och packning med avrop och lagerhållning.
Vi fokuserar nu på en automationsprocess för bättre arbetsmiljö och konkurrenskraftigare prisbild.

Vi arbetar med stora som små kunder. Vår inställning är att även små kunder kan bli stora. Exempel på våra kunder idag är SAPA, SKF och Swedish Match.
Vi samarbetar med flera olika ytbehandlare får att kunna leverera helt färdig produkt till dig som kund.
För att korta ner och effektivisera uppstart av nya jobb så tillverkar vi alla våra egna fixturer och verktyg i vår egen verktygsavdelning.

När helheten räknas, räkna med oss!

Referensbilder

 • Augustssons Beslagsindustri AB

  Vetlanda-Hult 5
  57491 Vetlanda
 • Kontakta oss

  info@augustssons.se
  0383-347 70
 • Hitta hit

  Googlekarta
  Klicka HÄR
 • facebookGREY